Battle of Business Clubs

Op vrijdag 12 mei is er bij Achilles’12 de eerste Battle of Businessclubs gehouden. Doel van de Battle is om de ondernemers van 4 regionale Businessclubs  van Achilles’12, Twente Blue Caps/IJshockey, Sportclub Enschede en Quick’20  in een sportief programma met elkaar te laten sparren en op die manier de eerste wisseltrofee van de Battle of Businessclubs in ontvangst te nemen. Dit sportieve evenement en natuurlijk de after party  moet de ondernemers ook de gelegenheid geven om elkaar zakelijk te leren kennen zodat het nuttige en het aangename aan de orde komt. Er is in de regio behoefte aan wat meer kleinschalige netwerken welke ten doel hebben om wat directer en persoonlijker op een informele manier met elkaar in contact te komen. Na de sportieve happening wordt er een bijzondere barbecue gepresenteerd en is er een muzikaal optreden van MT entertainment. Er zal ook een cheque overhandigd worden van Euro 1000,- aan het bestuur van de St Joubert Syndroom die geld inzamelt om lotgenoten bijeen te krijgen om ervaringen over dit zeldzame syndroom te krijgen en er meer aandacht voor te vragen. Het Joubert Syndroom is  aangeboren aandoening van het centrale zenuwstelsel met gevolg ontwikkelingsachterstand, verstandelijk beperking en motorische problemen. Het evenement wordt elk jaar door een andere Businessclub georganiseerd. problemen. Het evenement wordt elk jaar door een andere Businessclub georganiseerd.

Battle of Business Clubs

Blue Caps winnen eerste BATTLE of the Business

De ijshockeyclub Blue Caps uit Enschede heeft de eerste Battle of the Businessclubs gewonnen. BC Achilles’12 werd 2e, BC QUICK’20 werd 3e en BC 99 (Sportclub Enschede) behaalde de 4e plaats. Doelstelling van de Battle is om regionale businessclubs bij elkaar in contact te brengen  als informeel  netwerk. Dit gebeurt door een sportief programma waarin de teams met elkaar de strijd aangaan om de grote wisselbeker die dit jaar dus naar Enschede gaat. Daarbij werden de ijshockey, voetbal, dart, sjoel en  tennisvaardigheden getest. Na afloop was er een cheque voor het goede doel St. Joubert Syndroom waarvan de bestuursleden Niels Bijen en Rick Dekkers aanwezig waren. Na de uitreiking, waarbij Jan Bruins als presentator optrad, was er nog een gezellig samenzijn waarin iedereen onder genot van een drankje en een fantastische barbecue van Marcook met elkaar nog enige tijd kon nakaarten.
Namens Stichting Joubert Nederland, willen wij de Battle of Business Clubs bedanken voor deze fantastische schenking.

Hengeloër betaalt 900 euro voor shirt Zlatan Ibrahimovic

HENGELO – Het shirt van Zlatan Ibrahimovic ging zaterdagmiddag voor een bedrag van 900 euro van de hand. De nieuwe eigenaar Rick Dekkers uit Hengelo had het er graag voor over.

 

 

 

 

 

 

 

En bovendien sneed het mes aan twee kanten, want de opbrengst van de veiling tijdens het jaarlijkse Joubert-toernooi op het terrein van Achilles’12 is traditiegetrouw voor de stichting Joubert Nederland.

Opbrengst

De organisatie, in handen van het derde elftal van Achilles’12, haalt geld op voor onderzoek naar de zeldzame hersenaandoening. De veiling met onder andere het shirt van Ibrahimovic leverde zaterdag een mooi bedrag van 4.325 euro op. Het toernooi werd gewonnen door Pappi Chulo.