essay writer paper writers essay writer

Beste Joubert-vrienden,

Afgelopen weekend hebben wij weer mogen genieten van een fantastisch JT18. Met 24 teams verdeeld in een recreatie- en prestatieklasse was het toernooi weer voorzien van genoeg diversiteit. JSV en Jeroen Giesen hebben dit jaar hun titel in de finale af moeten staan aan de nieuwkomers “ Papi Chulo”. Onder aanvoering van Lourentz Coenraad wist dit team door te stoten tot de finale en de felbegeerde trofee in de wacht te slepen. Keeper Danny Hofhuis wist op het moment suprême de beslissende penalty uit de hoek te rossen en zijn team in extase te brengen.
In de recreatieklasse gingen de Schuttingbouwers met de eretrofee aan de haal. In een zinderende finale tegen Forza 7e spatten de vonken er af en wisten de Schuttingbouwers van Roossink de strijd te beslechten.
Nieuw dit jaar waren de bokalen voor de spelers van het toernooi. In de prestatieklasse is Emil Mujanovic verkozen tot speler van het toernooi. Met zijn FC VAMOS is hij voor het tweede jaar op rij een vaste waarde in de prestatieklasse.
Wilko Pierik is in de recreatieklasse verkozen tot speler van het Joubert Toernooi. Dankzij de haringparty de avond ervoor, heeft Wilko de ochtend van het toernooi zijn toilet nog even mogen knuffelen. Ondanks zijn fysieke ongemakken wist hij toch zijn team te inspireren naar de finale. Nadien is er een grandioos feest los gebarsten onder de opzwepende muziek van DJ Rene Loman.

Via deze weg willen wij namens Jody van den Berg en Brenda Van Den Berg-Croes en de overige organisatoren van het JT18 iedereen ontzettend bedanken voor hun inzet, opkomst en donaties! Met name de vrijwilligers die deze dag geholpen hebben zijn van onschatbare waarde geweest! Met jullie hulp kunnen wij als stichting Joubert Syndroom Nederland wederom de Joubert- patiënten en hun lotgenoten aankomend jaar een fantastische activiteit aanbieden. We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. Deze Facebookpagina gaat weer even een tijdje in winterslaap. We melden ons weer wanneer de nieuwe datum voor het toernooi bekend zal zijn. Dit zal aankomend jaar in afstemming gebeuren met onze vrienden van het Gouden Theepot Toernooi, zodat we elkaar toernooi ook weer kunnen bezoeken!

Tot dan,

Namens de organisatie van het JT18

Jody van de Berg
Jasper de Weerdt
Bas Wieffer
Frank Meuleman
Niels Bijen

Our custom composing expert services suggests you with a impressive possible opportunity to attain splendidly published plagiarism-no-cost customizable paperwork and, as a result, save your time and cash writing services

buy essay

Loading...