Joubert Toernooi 2023

Beste vrienden van Joubert,

Afgelopen juli hebben wij wederom het Joubert Toernooi mogen organiseren. Deze 6e editie was weer een heerlijke voetbaldag, aangevuld met een hapje, een drankje en veel gezelligheid.

Gezamenlijk hadden we in prestatie- en recreatieklasse 28 deelnemende teams, die tot het bittere eind hebben gestreden voor de eer en glorie die het prestigieuze Joubert Toernooi oplevert! Na bijna 70 wedstrijden waren de winnaars bekend.

Deze 6e editie nam het 1e elftal van Achilles’12 de prestatie klasse voor zijn rekening en FC Coenraad de semi prestatie. Voor de recreanten was Achilles zat 3 ze gelukkige.

Na het toernooi was er ruimte voor BQQ, bier, coctailbar en vooral veel gezelligheid. De veiling, waarin er weer unieke items als sky-box kaarten van FC Barcelona tot diverse wedstrijdshirts werden geveild, heeft ook dit jaar weer een recordbedrag van ruim 8000 euro op geleverd! Enorm veel dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet en beschikbaar gestelde items. Een zanger vanuit het Hollandse genre kwam deze avond nog even een optreden verzorgen en zorgde ervoor dat het publiek in euforische staat raakte. 

Al met al was het een meer dan geslaagde dag, waar wij als organisatie vol trots op terug kunnen kijken. We hebben in totaal een bedrag van ruim 10.000euro weten op te halen, dat we ook komend jaar weer kunnen gebruiken om gezinnen met één of meerdere Joubert- patiënten een onbezorgde dag te kunnen bezorgen.

De nieuwe datum van de 7e editie zal snel bekend gemaakt gaan worden. We hopen dan ook dat we tijdens de volgende editie eenieder weer met hetzelfde enthousiasme mogen ontvangen!

Tevens heeft een deelnemer van de oudercontactgroep via BNN vara een donatie weten te krijgen voor de stichting van €2500! 

Dank namens de organisatie van het Joubert Toernooi!

Met vriendelijke groet,
Jody van den Berg